Blomster i huset...

Idag har jag och Sienna tagit in lite blommor från trädgården. Rosenbuskarna är så överfulla med blommor att det inte ens syns att vi har varit där och tagit.


Jun. 27, 2013

Dessa är mina senaste inköp gjorda i Skagen där vi var den första veckan i juni. Och jag kan inte se mig mätt på dem! Den söta ankan i sina prickiga gummistövlar kommer ifrån engelska The dcuk company. Till varje anka följer det med en namnlapp. Just den här heter Gideon :)


Jun. 27, 2013

Häromdagen var jag och en vän på loppisrunda i Billinge där vi hittade många fina loppisar. Sen gjorde vi också ett besök på Fricks café som har en helt underbar trädgård med flera små "rum" där man kan sitta och inta sitt te. Vi satt i det lilla lusthuset då det kom små regnskurar emellanåt.


Jun. 27, 2013

Varje kväll går jag ut i trädgården och njuter av de otroligt vackra rosorna som vi planterade förra året. New dawn doftar bara så ljuvligt och har en så vacker nyans, och rosorna Iceberg har blivit så buskiga och fina. Och detta bara på ett år! Vi planerar att göra hela trädgården till en rosenträdgård och var för några veckor sen och köpte en hel massa till som ska klättra runt hela huset, bland annat en David Austin-ros som jag har stora förhoppningar om.


Midsommar

Midsommarafton har jag alltid tyckt är magisk. En lång, ljus kväll på landet bland blomsterprydda ängar. Flickor med blommor i håret och pojkar i sommarljusa skjortor. I år tog vi oss till Hovdala slott där vi dansade kring stången till glada spelemäns musik och åkte häst och vagn. Och mina flickor var vackrare än nånsin.

Kransarna dekorerade jag med vallmo från ängarna häromkring och rosor från trädgården.


RSS 2.0